SMM – Promovare site prin SMM (retele de socializare)

SMM (Social Media Marketing) se refera la procesul de aducere de trafic pe un site sau atragerea atentiei publicului asupra site-ului prin intermediul retelelor de socializare.

Retelele de socializare permit utilizatorilor sa interactioneze si sa isi formeze relatii. Cand o companie se alatura acestor canale, consumatorii pot interactiona cu ea.

Munca de SMM isi concentreaza eforturile pe crearea de continut care atrage atentia cititorilor si ii incurajeaza sa publice acest continut pe paginile lor din cadrul retelelor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+ etc.

Succesul acestui tip de marketing se datoreaza faptului ca mesajul unei companii se raspandeste de la utilizator la utilizator, ceea ce presupune ca informatia provine de la o terta sursa de incredere si nu de la insasi compania respectiva.

SMM iti poate aduce foarte multi clienti, promovandu-ti produsele si serviciile pe care le oferi intr-un mediu deosebit de dinamic, in care informatia se propaga rapid si cu eficienta.