Pentru a-ti face o idee despre munca de optimizare on page (SEO on page), iti vom da cateva repere.

Inainte de toate, in functie de obiectul tau de activitate sau de produsele si serviciile pe care vrei sa le promovezi, noi vom face o analiza a cuvintelor cheie benefice pentru afacerea dumneavoastra.
Analizam concurenta din prima pagina a principalului motor de cautare (Google.ro), oferind un raport final de analiza SEO pentru site-ul dumneavoastra. Optimizarea on site este o activitate deosebit de importanta pentru o indexare cat mai eficienta in motoarele de cautare, activitate ce trebuie condusa cu mare atentie la detalii, intrucat acestea fac diferenta.

Optimizarea on page (interna) presupune activitati de identificare a cuvintelor cheie pentru crearea unui text care sa le incorporeze, alegere a titlului, precum si alegerea textului potrivit pentru meta descriere, in vederea unei indexari optime a paginii web in motoarele de cautare. Optimizarea  unei fotografii presupune atribuirea unui cuvant cheie si ajustarea ei astfel incat dimensiunea sa fie cuprinsa intre 1 si 100 kb. Optimizarea interna presupune si crearea link-urilor interne, cunoscute si sub denumirea de link-uri prietenoase (SEO friendly) si generarea unui sitemap. Activitatile prezentate mai sus le efectuam in pretul de baza stabilit initial cu dumneavoastra pentru crearea website-ului.

Oferim servicii de optimizare on page si pentru website-uri deja existente, pentru preturi ce urmeaza a fi negociate cu clientul, in functie de volumul de munca ce urmeaza a fi depus.

Optimizarea on-page a website-ului se poate realiza de dvs. in urma recomandarilor noastre sau de catre noi.

Contactati-ne pentru o oferta de pret